Op 11 februari verscheen de New Adult thriller De waarheid van Colleen Hoover.
Namens Uitgeverij Zomer & Keuning mogen wij een paperback verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

De spannende NA-thriller ‘De waarheid‘ van Colleen Hoover gaat over schrijfster Lowen. Ze kan nauwelijks rondkomen, tot ze de kans van haar leven krijgt: ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien, die door een auto-ongeluk zelf niet meer kan schrijven. Als Lowen door Verity’s aantekeningen gaat, ontdekt ze een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven. Ze besluit om het verhaal verborgen te houden, ook voor Verity’s man Jeremy. Maar dan krijgt ze gevoelens voor Jeremy. Hoelang kan Lowen de waarheid voor zich houden? ‘De waarheid’ is duister, spannend en immens verslavend: een echte Hoover.

Over de auteur

Colleen Hoover is een nr. 1 New York Times-bestsellerauteur. Eerder schreef ze onder andere ‘Nooit meer’, ‘Mijn belofte aan jou’, ‘Too Late’ en vele andere bestsellers. Haar boeken worden wereldwijd gelezen en slepen meerdere prijzen in de wacht, zoals de Goodreads Choice Award.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • In welke categorie heeft Hoover een Goodreads Choice Award in de wacht gesleept??

Stuur je antwoord voor 21 februari 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hoover’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)