Daglicht

Op 17 november 2020 verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe thriller van David Baldacci, Daglicht. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer FBI-agent Atlee Pine haar zoektocht naar haar jaren geleden verdwenen zus Mercy voortzet, kruist haar pad dat van special agent John Puller van het U.S. Army Criminal Investigation Command. Puller is met zijn eigen onderzoek bezig, een zaak waarbij veel op het spel staat. De twee besluiten hun krachten te bundelen en raken verstrengeld in de duistere wereld van de georganiseerde misdaad. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat ze geen van beiden ongeschonden uit deze strijd zullen terugkeren.

Over de auteur
David Baldacci is de succesvolle auteur van meer dan 30 thrillers, drie romans, twee YA-thrillers en twee kinderboeken. Met zijn Wish You Well Foundation strijdt Baldacci samen met zijn vrouw Michelle al jaar en dag tegen analfabetisme. Hiervoor ontving hij op 12 juli 2008 de The Silver Bullet Award. Baldacci werd geboren in Virginia. Hij studeerde politieke wetenschappen aan de Virginia Commonwealth University, waar hij cum laude afstudeerde, en rechten aan de University of Virginia. Tijdens deze periode begon hij met schrijven. Na zijn studies was hij gedurende negen jaar werkzaam als bedrijfsjurist en advocaat in Washington D.C. In 1996 debuteerde hij met Het recht van de macht en vanaf dat moment wijdde hij zich geheel aan het schrijven.

Baldacci’s werk is in 45 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. Zijn debuut Absolute Power werd in 1997 verfilmd door en met Clint Eastwood. Naast zijn thrillers en romans schreef Baldacci ook enkele kinderboeken over Freddie en zijn Frietvrienden en in 2015 verscheen zijn eerste Fantasythriller: De voltooiing.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Daglicht

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de eerste zin van hoofdstuk 1 van het boek “Daglicht”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 23 november 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Daglicht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.
Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)