Spiegelman

Op 17 november verschijnt bij uitgeverij Cargo de nieuwe thriller van Lars Kepler, Spiegelman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Vijf jaar geleden verdween ze, nu wordt haar lichaam gevonden.
Wie was de man die ze zag in het raam?
Wie is de Spiegelman?

Vijf jaar na haar verdwijning wordt het levenloze lichaam gevonden van een jonge vrouw. De enige ooggetuige van de moord is een warrige man, die niet zeker weet wat hij gezien heeft. Joona Linna roept de hulp in van hypnotiseur Erik Maria Bark, zodat de man onder hypnose zijn herinneringen weer kan oproepen.

Over de auteur
Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Alexander en Alexandra Ahndoril. Met hun bloedstollende thrillers rond Joona Linna veroverden ze de wereld. Inmiddels zijn er van hun boeken in Nederland meer dan 600.000 exemplaren verkocht. Het echtpaar woont in het Zweedse Stockholm met hun drie dochters.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Naar aanleiding van het 10 jarig bestaan van Lars Kepler, vroeg Amanda in een interview waarom lezers die nog niet bekend zijn met Lars Kepler toch echt aan de Joona Linna serie zouden moeten beginnen. Wat was het antwoord van Lars Kepler hierop?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 november 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Spiegelman’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)