De schreeuw van de zeearend

Onlangs verscheen bij A.W. Bruna Uitgevers de thriller De schreeuw van de zeearend van Karin Smirnoff. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Lisbeth Salander is terug!

In de wildernis van het hoge noorden van Zweden, buiten het zicht van de media en het grote publiek, zien grote rijke bedrijven hun kansen om onontgonnen gebied te ontwikkelen en te exploiteren. De enorme toestroom van nieuw geld trekt ook criminele bendes aan die in de schaduw opereren.

Lisbeth Salander is naar het noorden gereisd om een verbroken familieband te herstellen met een nichtje. Mikael Blomkvist is op weg naar de bruiloft van zijn dochter, maar raakt betrokken bij een zaak die zijn familie bedreigt en hem terugbrengt naar de onderzoeksjournalistiek. Het duurt niet lang voordat hun paden weer kruisen en ze meegesleept worden in zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

Over de auteur
Karin Smirnoff (1964), van oorsprong journaliste, is naast auteur directeur van een houtbedrijf. Ze debuteerde in 2018 met de roman Mijn broer, de eerste in een zeer succesvolle trilogie over Jana Kippo, waarvan er inmiddels meer dan 600.000 exemplaren verkocht zijn. In het voorjaar van 2021 kwam haar vierde roman Sockerormen uit. Dat jaar werd ze ook gevraagd om de Millennium-serie voort te zetten waarop ze volmondig ja zei. De schreeuw van de zeearend is haar vijfde boek en het zevende deel in de Millennium-reeks. Het speelt zich af in het noorden van Zweden, de Västerbotten-regio waar Stieg Larsson vandaan komt en waar Karin Smirnoff woont en werkt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. De schreeuw van de zeearend is het zevende deel van de Millennium-serie die Stieg Larsson ooit begon. Door wie is de serie met drie boeken voortgezet?
  • 2. Wat is de meisjesnaam van Karin Smirnoff?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 juni 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De schreeuw van de zeearend’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)