Wie oh wie zijn de gelukkige winnaars van de volgende winacties:

Het jaar van de sprinkhaan

 • Sjaak Vendrig

Hartverwarmende winter

 • Tülin Tuzgöl

De burn-out

 • G. van dam
 • Ann Philibert

In een ander licht

 • Annet Hofhuis

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 3 weken het gewonnen exemplaar nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.)

One Comment to: Winactie winnaars: week 48-49 2023

 1. Sjaak Vendrig

  december 25th, 2023

  Ik wil jullie graag laten weten dat ik als prijswinnaar (week 48-49) het boek Het jaar van de sprinkhaan heb ontvangen. Het boek stond op mijn wenslijstje en ik ben dan ook erg blij om de winnaar te zijn. Hartelijk dank..
  I.v.m. de feestdagen en andere verplichtingen gaat het mij niet lukken om al heel gauw met het boek te gaan beginnen, maar dat gaat zeker nog gebeuren.

  Nogmaals mijn dank.

  Mvg Sjaak Vendrig

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)