Angstgolven

Onlangs verscheen bij uitgeverij Kluitman de jeugdthriller Angstgolven van Trevor Henderson. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In het stadje Beacon Point gaan al jaren gruwelijke legendes rond. Verdwijningen zijn hier de normaalste zaak van de wereld en regelmatig worden er allerlei vreemde wezens gespot. De meeste inwoners lijken het niet eens te merken. Andere praten er liever niet over. Maar dan komt er een groepje kinderen oog in oog te staan met de walgelijke verschrikkingen die zich in hun stadje schuilhouden. Ze zullen moeten samenwerken om de aanwijzingen op te volgen en een huiveringwekkend geheim te ontrafelen – voor het hen zal verslinden.

Over de auteur
Trevor Henderson is een groot horrorliefhebber. Hij komt uit Canada en staat daar vooral bekend om zijn griezelige illustraties. Nu heeft hij zijn talent en fantasie samengebracht in zijn eerste jeugdboek Angstgolven, waarvoor hij zelf de illustraties heeft gemaakt.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Angstgolven.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is de titel van hoofstuk 1?
  • 2. Hoe heet de serie waar dit boek onder valt?
  • 3. Noem nog twee auteurs die voor deze serie hebben geschreven.

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 december 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Angstgolven’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)