X

Onlangs verscheen bij uitgeverij Volt de thriller X van Pascal Engman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De vrouw van een profvoetballer wordt vermoord. En ook een jongen uit een buitenwijk met een toekomst als topsporter. Én een lerares die ervan droomt gezien te worden zoals ze is. Om deze zaken op te lossen moet rechercheur Vanessa Frank erachter komen wat de onbekende variabele x is die alles met elkaar verbindt, voordat het te laat is…

X is een spannende reis door het criminele netwerk van de sportindustrie. Met zorgvuldig onderzoek in die wereld als achtergrond heeft Engman een thriller gecreëerd over het genadeloze spel ach­ter de wedstrijden, en over de sterkste drijfveren van een persoon. Voor de lezers van Samuel Bjørk en Jo Nesbø.

Over de auteur
Pascal Engman is journalist en werkte bij vooraanstaande Zweedse kranten. Hij nam een sabbatical, reisde naar Chili en schreef daar zijn debuut Patriotten, waarvan de televisierechten verkocht zijn aan een productiebedrijf in Los Angeles. 

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Cocaïne” van Pascal Engman?
  • 2. Het hoeveelste deel uit de serie Vanessa Frank is “X”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 juli 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘X’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)