Wie het laatst lacht

Onlangs verscheen bij uitgeverij Kluitman de jeugdthriller Wie het laatst lacht van Joel A. Sutherland . In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Sai, Jason en Aaliyah kunnen hun geluk niet op als ze een rol in de bekende tv-serie Screamers winnen. Samen met hoofdrolspeler Zoë reizen ze af naar het verlaten pretpark Pennyland, waar de aflevering zal worden opgenomen. Over het pretpark doen allerlei legendes de ronde en al snel komt het viertal erachter dat er een kern van waarheid in de verhalen zit. Het park wordt geplaagd door de kwaadaardige clown Beauregard. De vier vrienden zullen moeten samenwerken om de performance van hun ­leven te geven.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Wie het laatst lacht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie is de vertaler van “Wie het laatst lacht”?
  • 2. Wie het laatst lacht komt uit in de Horrorland serie. Het hoeveelste deel is dit?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 juli 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Wie het laatst lacht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)