Namens Godijn Publishing mogen we een gesigneerd exemplaar weggeven van de
aangrijpende Young Adult roman Wat jij niet weet van Cecile Korevaar.

Waar gaat het boek over:

‘Als twee werelden elkaar raken’
De veertienjarige Tess verhuist onverwachts met haar ouders naar Kenia. Ze belandt er tussen de inheemse Samburu-stam en moet noodgedwongen een nieuw leven opbouwen. Ze spreekt de taal niet, begrijpt niets van de cultuur en mist haar vriendinnen. Al snel blijkt dat er achter de ware reden van de verhuizing een groot geheim schuilgaat. Dit geheim zet haar leven nog verder op zijn kop, maar geeft ook antwoord op vragen. Dan gebeurt er iets afschuwelijks. Wordt haar leven ooit weer hoe het was?
In “Wat jij niet weet’ gaat Cecile Korevaar geen enkele confrontatie met de werkelijkheid uit de weg. Ze laat zien wat de gevolgen zijn van eeuwenoude tradities en hoe diep deze verweven kunnen zitten in een cultuur. Hoe verbind je je als tiener aan een wereld die zo anders is dan je gewend bent?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vragen:

  1. Bij welke organisatie is Cecile betrokken?
  2. Waar laat het boek je over nadenken volgens Brenda?

Beide antwoorden zijn terug te vinden in de recensie van Brenda op de website.

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor  19 maart 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Wat jij niet weet.

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)