Op 3 april 2018 verschijnt via uitgeverij Boekerij Rio Grande, het nieuwe boek van Nathalie Pagie. In dit kader zal er, naast de boekpresentatie op zondag 8 april in Tilburg, een avond georganiseerd worden met Nathalie Pagie in Boekhandel Van Kemenade Hollaers Breda. Deze exclusieve avond vindt plaats op dinsdag 10 april en begint om 19:30.

Thrillers & More zal bij deze avond aanwezig zijn en Nathalie Mexicaans gepeperde vragen stellen in een interview: over haar nieuwe boek, schrijven, inspiratie en haar favoriete kleur.

Jij kunt onderdeel van deze avond uitmaken:

1. Kom naar Breda, laat je naam achter in de piñata en wie weet ben jij die avond de winnaar van een gesigneerd exemplaar van Rio Grande!

Of

2. Kun je niet komen naar Breda? Laat ons dan jouw vraag stellen: meld je aan bij Thrillers & More, stuur je vraag voor 6 april naar info@thrillersandmore.com ovv ‘Thrilleravond Nathalie Pagie’ en maak kans op een thrillerpakket, samengesteld door uitgeverij Boekerij! Dit pakket bestaat uit:

      

Rio Grande – Nathalie Pagie

Klein klein kleutertje – M.J. Arlidge (verschijnt op 13 april)

De nachtploeg – Michael Connelly

Y staat voor… – Sue Grafton

Dus stuur jouw vraag in, laat ons de vraag stellen en wie weet ben jij de winnaar van dit gave pakket!

 

Rio Grande

Een razendspannende roadtrip door Mexico

Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez, vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst gezien is. Diego verbrak zijn relatie en verliet huis en haard om in Mexico, het thuisland van zijn vader, uit te zoeken wat hij nu echt wil: vrijheid en avontuur of een gesetteld gezinsleven? De eigenzinnige Tara mist haar partner in crime en grijpt zijn vermissing met beide handen aan om hem achterna te reizen.

Haar baas heeft aanvankelijk zijn bedenkingen – nergens sneuvelen zoveel journalisten als in Mexico – maar stemt toch toe als hij kansen ziet voor een wereldwijde primeur. Op een voorwaarde: ze gaat niet alleen, de mysterieuze undercoveragent Jay zal haar vergezellen. Samen doorkruisen ze de binnenlanden van Mexico, waar het gevaar voortdurend op de loer ligt. Als een anonieme tip over de verblijfplaats van Diego hen naar de beruchte motorbende Escorpiones leidt en Diego in levensgevaar blijkt te verkeren, wordt het pas echt bloedlink.

foto: Boekerij.nl

Nathalie Pagie (1974) debuteerde in 2013 met De toneelclub; daarna verschenen De campusParadijsvogels en de bestseller Casa FamiliaRio Grande is de derde thriller over journalistenduo Tara Linders en Diego Martinez. Nathalie woont met haar man en kinderen in Breda.

 

Lees via Hebban.nl een preview van Rio Grande.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

2 Comments to: Een thrilleravond met: Nathalie Pagie – GESLOTEN

 1. Monique langkamp

  maart 27th, 2018

  Wat een geweldig pakket ??????. Ik zou dit wel heel graag willen winnen?. Ik wens mezelf succes! ??

  Beantwoorden
  • Alexander Roessen

   maart 27th, 2018

   Wij wensen je ook succes en zijn nieuwsgierig wat voor leuke vraag je weet te bedenken voor Nathalie.

   Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)