Murdle

Onlangs verscheen bij uitgeverij Lannoo het puzzelboek Murdle van G.T. Karber. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wie plande de gruwelijke moord?
Welk wapen gebruikte de dader?
Waar werd het slachtoffer omgebracht?

Was het Mevrouw Obsidiaan met een antieke vaas? Rector Roodenburg, die zich behoorlijk verdacht gedroeg in de bibliotheek? Of misschien was het wel Signor Smaragd, die duidelijk iets te verbergen had? Een van hen liegt, dat kan niet anders!

Spannende mysteriepuzzels!

Help Deductive Logico en neem het in deze grappige mysteriepuzzels op tegen allerlei slinkse schurken. Gebruik het deductierooster om elk raadsel op te lossen en ontdek wie de moord pleegde, welk wapen hij of zij gebruikte, waar het slachtoffer werd omgebracht, en met welk motief de moordenaar te werk ging. Onderzoek de aanwijzingen, ondervraag de getuigen, ontcijfer de gecodeerde boodschappen en ontmasker zo elke dader.

Een onmisbaar puzzelboek voor slimme speurneuzen.

Over de auteur
Mysterie-auteur G. T. Karber is verdwenen! In zijn bureau liet hij honderden notitieboekjes achter, vol whodunnits, computercode, en hersenkrakende puzzels.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Murdle.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie waren de drie verdachten in de allereerste zaak? (TIP: lees het eerste hoofdstuk)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 december 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Murdle’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)