Namens Xander uitgevers mochten wij deelnemen aan de blogtour van dit spannende, Argentijnse thrillerdebuut. We willen jullie natuurlijk graag overhalen om het boek ook te gaan lezen, dus lees vooral ook de recensie van Bianca die vandaag ook op de site is verschenen even! En vergeet niet om nog deel te nemen aan de winactie zolang het nog kan! 

Waar gaat het boek over:

De vierjarige Moira komt nooit aan op het feestje waar ze met haar nanny heen zou gaan. Onderweg verdwijnen ze spoorloos in het metrostation…
Haar ouders vestigen hun hoop op het politieonderzoek. Maar als de maanden verstrijken zonder duidelijke aanknopingspunten en de Argentijnse politie niet te vertrouwen blijkt, besluit Fabián het heft in eigen handen te nemen.
Frustratie, woede, ontreddering en wanhoop wisselen elkaar in hoog tempo af. Als mijn dochter is een zenuwslopende thriller die de lezer meevoert naar de volstrekte paniek van een vader op zoek naar zijn dochter.

Hier kunnen jullie alvast een preview van het boek lezen om te zien of het wat voor je is!

Preview Als mijn dochter

Leave a Reply

  • (not be published)