Op 1 oktober 2018 verschijnt via Jalapeño Books RÄV, de derde thriller van Tjeerd Langstraat.

Het verhaal
Flarden van gruwelijke snuff movies vinden hun weg naar een groot online publiek. Ogenschijnlijk hebben de films niets met elkaar te maken, totdat blijkt dat de moorden religieus geïnspireerd zijn en bepaalde overeenkomsten vertonen. Een internationaal team van rechercheurs probeert de sluwe, onbekende initiator van deze opzienbarende moorden op te sporen. Onkunde over het mysterieuze dark web, onwetendheid over de religieuze motieven en slechte communicatie zorgen voor een race tegen de klok.

Komt de verlossing op tijd?

‘Zou jij het ultieme offer brengen? Zou jij je zoon offeren?’

 

 

Over de auteur
“Armetierige, edoch niet onverdienstelijke scribent (Anno Domini 2005). Tevens fitgirl met ‘n vleugje drankzucht, onrustig temperament & wanderlust. Ik zou me doen.” (Tjeerd Langstraat.nl)

 

Verkrijgbaar bij alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels, en online via de bekende kanalen (bol.com, Bruna, Bookspot, etc.). Direct te reserveren/bestellen is mogelijk via Jalapeño Books.

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)