Bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff verscheen de nieuwe thriller van Iris Boter, Buiten bereik. Namens de uitgeverij mogen wij maar liefst 5 exemplaren verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Als haar man Daniël en hun zwijgzame zoontje Jonas niet terugkomen van hun gezamenlijke vakantie, gaat Katja tevergeefs op zoek. Ze roept de hulp in van Steven, Daniëls compagnon op zijn werk, en dan ontdekt ze dat hij al twee maanden eerder is ontslagen. Een paar dagen later stopt er een taxi voor de deur, waar alleen Jonas uit stapt. Hij is niet in staat om te vertellen wat er is gebeurd. Van Daniël is nog steeds geen spoor te bekennen…

Over de auteur

Iris Boter ging na de kunstacademie als illustrator en schrijver aan de slag. Inmiddels heeft ze meer dan honderd boeken geïllustreerd en tientallen boeken geschreven, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Samen met wie won Iris Boter de Pluim van de Nederlandse Kinderjury?

Stuur je antwoord voor 9 mei 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Boter’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)