De IJsselbrief

Onlangs verscheen bij uitgeverij Neckar de roman De IJsselbrief van Bertina Mulder. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback en 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Veerman Werner van het Deventer pontje vist een fles uit de IJssel met daarin een in het Engels geschreven brief, ondertekend door ene Mandy. De tekst doet vermoeden dat ze worstelt met haar bestaan. ‘We are destroyed and then we rebuild. That’s human nature, right?’ Wie is de vrouw achter de filosofische zinnen? Maak kennis met de mysterieuze briefschrijfster en volg de brief van Mandy naar Werner. Bij het schrijven van De IJsselbrief liet de auteur zich inspireren door de waargebeurde vondst van de flessenpost en de vraag die iedereen zich stelde: ‘Wie is Mandy?’ Ze componeerde feiten en fictie tot een roman met een filosofische ondertoon. ‘Ik denk, dus ik ben’. Een uitspraak van Descartes. Maar wat als je denken door dementie wordt aangetast, wie ben je dan nog?

Over de auteur
Bertina Mulder (Winterswijk, 1962) woont in Epe. Samen met haar man runt ze sinds 1998 een huisartsenpraktijk in Emst. Daarnaast werkte ze jarenlang als (online) communicatiemedewerker. Sinds 2016 is ze zelfstandig tekstschrijver en webredacteur.
In 2014 nam Bertina een halfjaar verlof om haar debuutroman te schrijven. Ook haar eerste thriller, over de eerste bemande missie naar Mars, ontstond deels op dit zonnige eiland. Het feit dat Bertina’s naam op een microchip in de Marslander InSight meevloog naar Mars, genereerde in 2018 landelijk veel publiciteit.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Welke glossy besteedt aandacht aan Bertina’s boek “De IJsselbrief
  • 2. In welke Deventerse boekhandel werd Bertina geïnterviewd over “De IJsselbrief” en door wie?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 juli 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De IJsselbrief’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)