Onlangs is de nieuwste telg van Sterre Carron verschenen, Amla. Namens uitgeverij Witsand mochten wij 3 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Als Norah Nys merkt dat ze niet alleen is in huis, slaat de angst toe. Tot overmaat van ramp vindt ze in de douchecabine een bebloed mes. Ze rent naar het bed van haar zoontje Abe. Die ligt vredig te slapen, maar wel met zijn hoofd naar het
voeteneinde, en zijn laken is vervangen door een overtrek met doodshoofdprint. Aan de spijlen van zijn bed hangt een briefje met de tekst: “Jij bestaat niet!’ en aan de ring van zijn fopspeen is de stengel van een chrysant vastgemaakt. Norah is bang maar ook woedend. Het zal toch niet weer zo’n rotstreek zijn van haar pluszoon zeker… Iémand wil haar wegpesten, maar wie dan? De terreur wordt niet alleen dreigender, hij komt ook steeds dichterbij. Hoelang kan Norah deze
toestand nog aan? Wie wil haar kapotmaken?

Over de auteur

Sterre Carron is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • In welk jaar verscheen de debuutthriller Mara van Sterre Carron?

Het juiste antwoord is: 2013

De winnaars zijn:

  • Jackie Colpaert
  • Tamara van der Smissen
  • Marleen De Keyser

Gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en wat jullie van het boek vonden na het lezen?

Niet gewonnen? Bestel dit boek onder andere bij:

Bol.com

Of

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)