In april verscheen de thriller novelle Als menselijkheid mist van Karine Vivier. Namens Karine mogen wij een ePub verloten. Hoe tof is dat!

Het verhaal

Wat zouden een meisje, een ex-gedetineerde en een moeder gemeenschappelijk kunnen hebben? In Als menselijkheid mist hebben drie personages op hetzelfde moment in hun leven in de ogen van de maatschappij hun menselijkheid verloren. Drie personages, drie parallelle verhalen, één verhaal.

Over de auteur

Karine Vivier schrijft haar hele leven al, voornamelijk korte verhalen die verschenen in onder meer La Revue des Ressources, Zinc en Borborygmes. Na tien jaar in Engeland woont ze nu in de VS. Als menselijkheid mist is naar het Nederlands vertaald door Nicolet de Jong.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is de originele titel van Als menselijkheid mist?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 augustus 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Vivier’. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Lees hier wat Danielle van het boek vond.

Succes!

Bestel dit boek bij:

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)