Kwaad bloed

Op 20 oktober 2020 verschijnt bij Boekerij de nieuwe thriller van Robert Galbraith, Kwaad bloed. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Privédetective Cormoran Strike is op bezoek bij zijn familie in Cornwall wanneer hij benaderd wordt door een vrouw die meer wil weten over de verdwijning van haar moeder, Margot Bamborough. In 1974 is zij onder mysterieuze omstandigheden verdwenen…

Strike heeft zich nog nooit op een cold case gestort, laat staan eentje van meer dan veertig jaar oud. Ondanks de kleine kans van slagen is hij geïntrigeerd door de vermissing en voegt hem toe aan de lange lijst van zaken waar hij en zijn zakenpartner, Robin Ellacott, op dit moment aan werken. Hoewel Robin niets liever doet dan hard werken, kan ze het extra werk er eigenlijk niet bij gebruiken – ze heeft al genoeg op haar bord door de scheiding, ongevraagde mannelijke aandacht en haar verwarrende gevoelens voor Strike.

Op het moment dat ze in het onderzoek duiken naar de vermissing van Margot, stuiten ze op een duivelse zaak met tarotkaarten, een psychopathische seriemoordenaar en onbetrouwbare getuigen. Al snel komen ze erachter dat zelfs cold cases van tientallen jaren oud dodelijk kunnen zijn.

Over de auteur
Robert Galbraith is een pseudoniem van J.K. Rowling, auteur van de Harry Potter-serie en Een goede raad. In de Cormoran Strike-serie verschijnen nu succesvolle misdaadthrillers.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Kwaad bloed

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Amanda las het voorlaatste boek Witte dood van Robert Galbraith, hoeveel sterren gaf Amanda dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kwaad bloed’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


One Comment to: Winactie: Kwaad bloed – Robert Galbraith GESLOTEN

  1. Jacqueline de Waal

    oktober 20th, 2020

    Wat een mooi verhaal lijkt me dit spannend

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)