Even een andere winactie tussen al die romans: Achtervolgd door de tijd van Dennis Jurhill.
Namens Dennis zelf mogen wij 6 paperback verloten van deze Young Adult. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Wat zou jij doen als je de mogelijkheid had om de toekomst te veranderen?
Een vreselijke ramp zet het leven van de 15-jarige Alex volledig op zijn kop. Hij krijgt de kans om samen met een in-vitro meisje naar de toekomst te reizen om daar op zoek te gaan naar antwoorden. Als ze in haar tijd aankomen, krijgen ze allesbehalve een warm welkom. Op de hielen gezeten door een commando politie-eenheid en vijandelijke spionnen komen ze langzamerhand steeds dichter bij de waarheid. Gebeurtenissen in de toekomst blijken een direct verband te hebben met het verleden. Alex zal alles op alles moeten zetten als hij die vreselijke ramp in het heden wil voorkomen en tegelijkertijd de toekomst wil behoeden voor een groot gevaar.

We sprongen in het midden van de draaikolk, die ons met ongelooflijke kracht door een donkere tunnel heen zoog. Het voelde alsof ik in elkaar werd gedrukt en ik probeerde me te focussen op het meisje, wier hand ik stevig vasthield. Ik deed mijn ogen dicht en liet me meevoeren. Het leek alsof ik steeds dieper en dieper viel in een groot zwart gat, dat alle begrip van tijd en ruimte te boven ging.

Over de auteur

Dennis Jurhill is docent Engels en debuteerde eerder dit jaar met zijn sci-fi Young Adult roman Achtervolgd door de tijd uitgegeven door Uitgeverij Zilverbron.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Welk boek is Dennis all time favorite en zouden we zeker moeten lezen?

Stuur je antwoord voor 22 september 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Achtervolgd’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

One Comment to: Winactie: Achtervolgd door de tijd – Dennis Jurhill GESLOTEN

  1. paula

    september 17th, 2019

    lijkt mij een heel mooi boek

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)