In het kader van de Feelgood-maand op de website: De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans in een winactie.
Namens Uitgeverij Luitingh-Sijthoff mogen wij 3 paperbacks verloten van deze roman. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

In De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans vindt Krista, medewerker bij een kringloopwinkel, in een oude doos een trouwjurk. Op aandringen van haar collega Marthe past ze de jurk en… hij zit als gegoten. Maar Krista heeft geen vriend, laat staan trouwplannen. Dan vindt ze in dezelfde doos ook nog trouwgeloftes en een ring. Van wie is de jurk geweest?
Krista besluit op zoek te gaan naar de eigenaar en komt terecht bij Roy. Ze hebben meteen een goede klik, maar Roy heeft een groot verdriet te verwerken. En durft Krista haar eigen geheimen wel prijs te geven…?

Over de auteur

Tamara Haagmans (1980) uit Heerlen is schrijven net als ademen: ze doet het al haar hele leven. Na heel veel oefenen, doorzetten en diverse deelnames aan schrijfwedstrijden, kwam ze bij LS terecht. Haar onverbeterlijke romantische inslag zie je altijd terug in haar verhalen. Tamara Haagmans woont samen met de liefdes van haar leven: haar man en zoon – en haar boekenkast.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  •  Waar kun je Tamara Haagmans altijd voor wakker maken?

Stuur je antwoord voor 23 september 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Mooiste dag’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)