Dead girls don't talk

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult (Engelstalig) Dead Girls Don’t Talk van Sandra J. Paul. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Two best friends. One dead girl. Two sides of the story. This is the story of Viola, and what happened before she killed Syl. She may be a killer, but she has something important to say. This is the story of Syl, and what led to her death. Syl may be dead, but she isn’t gone. Yet. Viola and Syl were like sisters of different mothers. Born on the same day, neighbors from day one. The same schools, the same friends, the same lives. Nobody ever thought that these girls could be torn apart. Until it happened. Two weeks before Syl is supposed to leave for Stanford and Viola is ready for her new life in Princeton, Syl’s body is found on the passenger seat of Viola’s abandoned car. And Viola is gone. The only evidence found at the scene leads to Viola. Was she really responsible for her best friend’s death? Or are there other things at play? Two versions of the story unfold, told from both Syl’s and Viola’s point of views in this unique turnaround book. The reader decides which version to read first, and which one to believe. Or not.

Over de auteur
Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende kinder- en jeugdboeken en psychologische thrillers. Daarnaast neemt ze af en toe een uitstap naar het Young Adult en het feelgood genre, en schrijft ze ook audioboekreeksen. In 2015 was Sandra laureate van de eerste Aspe Award-wedstrijd voor spannende korte verhalen. Als gevolg daarvan schreef zij haar eerste psychologische thriller Azerty. In hetzelfde genre verschenen nadien ook Moordspel, Kwijt, Mijn Waarheid, Paniek en Verknipt. Kwijt behaalde de Hebban longlist voor beste spannende boek van het jaar 2019 en werd datzelfde verkozen als thriller van jaar bij de boekengroep Thrillers and More. Mijn Waarheid werd genomineerd voor de Hermes Thrilleraward 2022. Meerdere van haar boeken werden genomineerd voor prijzen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Onder welke naam schreef Sandra J. Paul voorheen haar Engelstalige boeken?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dead Girls Don’t Talk’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)