Op 29 november 2019 verschijnt bij e-only uitgeverij Loft Books: Het staat in de sterren van Marijke Vos. Het staat in de sterren is een aanstekelijke feelgoodroman over de rebelse Miranda, die haar zus Jennifer naar Canada volgt. Deze novelle is een spin-off die de draad oppikt waar Van Chanel naar flanel eindigde en kan los gelezen worden van zijn voorganger.

Het verhaal

Als Jennifer naar Rainbow Lake in Canada vertrekt kan Miranda alleen maar toekijken. Door verkeerde beslissingen in het verleden blijft ze noodgedwongen achter in Nederland. Ze volgt de avonturen van haar zus op de voet, en wanneer ze ervan overtuigd raakt dat Jennifer haar hulp nodig heeft, krijgt Miranda het toch voor elkaar dat ze naar Canada mag.
In Rainbow Lake lijkt de rust net te zijn wedergekeerd, als er iets wordt gevonden wat vermoedelijk te maken heeft met de zojuist afgeronde zaak. Jennifer heeft sheriff Branson beloofd zich niet meer in gevaarlijke situaties te mengen, Miranda deinst daarentegen nergens voor terug. Samen met Samuel Pierce, de nieuwe hoofdredacteur van de lokale krant The Rainbow Weekly, gaat ze erop af. Maar hun zoektocht loopt niet helemaal zoals gepland: samenwerken is niet altijd even gemakkelijk als je elkaars tegenpolen bent. Is hij echt zo’n saaie yup, of speelt er meer?

Over de auteur

Marijke Vos (1985) woont en werkt in Brabant. Ze studeerde sociaalpedagogische hulpverlening in Nijmegen en werkt al jaren als hulpverlener in de zorg. Daarnaast is ze freelance copywriter. Eerder verschenen van haar de romans Ik kom je halen, Van Chanel naar flanel en Alles op alles.

Loft Books is een nieuwe Nederlandstalige e-only uitgeverij. Ze brengt unieke, toegankelijke easy-reads en thrillers in uitsluitend digitale uitgave: alle titels verschijnen enkel als ebook en/of audiobook tegen scherpe prijzen. (persbericht Loft Books)

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)