In januari verscheen bij Uitgeverij Godijn de thriller van Liesbeth Dekker: Schuldig.
In samenwerking met Uitgeverij Godijn mogen wij 1 gesigneerde paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Schuldig is een aangrijpende thriller over liefde en schuld.

Rebecca heeft een geweldig leven. Het is precies zoals ze het altijd wilde. Toch slaat de twijfel toe. Houdt ze wel genoeg van haar man? Wordt ze niet te veel geleefd door haar familie? Komt haar carrière voldoende aan bod? Vol schuldgevoel over haar twijfels vertrekt ze naar Griekenland, waar ze besluit het roer radicaal om te gooien.
Dan komt het bericht dat haar moeder spoorloos is verdwenen en keert ze op stel en sprong terug naar Nederland. Ze lijkt gedwongen om de draad van haar oude leventje weer op te pakken. Het is volkomen onduidelijk of haar moeder vrijwillig is verdwenen of dat er sprake is van een misdrijf. De politie start een onderzoek.

Over de auteur

Liesbeth Dekker (1964) wil als kind al ‘in de reclame’ en bouwt een carrière op als marketeer bij diverse reclamebureaus en als hogeschooldocent. Het is geen toeval dat ze regelmatig wordt ingezet als tekstschrijver. Als intermezzo stort zij zich op een andere passie en zet een stoeterij voor dressuurpaarden op. Met haar derde passie, schrijven, begint zij als negenjarige op een feloranje typemachine van V&D.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de titel van het boek welke in 2013 verschijnt van Liesbeth?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 maart 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Liesbeth‘.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)