Wij mogen een exemplaar verloten van Achtergelaten (De oneindigheidstrilogie deel 2) van Susanne Koster, uitgeverij Clavis.

De aangrijpende jeugdroman van Susanne Koster, opnieuw uitgegeven als tweede deel van De oneindigheidstrilogie over mishandeling, hoop en oneindige liefde. Voor young adults.

Jonka wordt, op aandringen van haar stiefvader, in een tehuis geplaatst. Vanaf dan heeft ze maar één doel: niemand tot last zijn en niets vertellen over wat er thuis is gebeurd. Toch knaagt er iets: haar moeder heeft haar immers gewoon laten vertrekken … Na vele omzwervingen maakt Jonka zich los van haar thuis en kiest zij haar eigen weg, ondanks de pijn en het gevoel in de steek gelaten te zijn.

 

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More (let op: dus niet alleen de Facebookpagina liken) deel dit bericht en geef antwoord op de volgende vraag:

  • Hoe heet het eerste deel van De oneindigheidstriologie van Susanne Koster?

Stuur je antwoord en adresgegevens voor 25 juni 2018 in een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Achtergelaten.

(Klik hier voor het privacybeleid)

Succes!!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)