Morgen verschijnt bij Uitgeverij Cargo de debuutthriller van Helene Flood: De therapeut.
In samenwerking met Uitgeverij Cargo mogen wij drie exemplaren verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank! De winnaar heeft keuze tussen een epub of een paperback.

Het verhaal

Het huis is leeg zonder haar man. Maar waarom heeft ze het idee dat ze niet alleen is?

Sara is psychologe en werkt in haar praktijk vooral met getroebleerde tieners. In haar vrije tijd klust ze samen met haar man Sigurd aan het grote huis dat ze van zijn opa geërfd hebben. Het is een onmogelijk project dat veel langer duurt dan ze gehoopt hadden. Dan verdwijnt Sigurd plots spoorloos, vlak nadat hij een lief berichtje aan Sara stuurde. Het grote, half gerenoveerde huis voelt opeens leeg en vijandig. Willekeurige dingen lijken verplaatst te zijn of te verdwijnen, en ’s nachts klinken voetstappen op de lege zolder boven Sara’s slaapkamer. Wanneer ze erachter komt dat Sigurd vermoord is, verliest Sara de grip op haar eigen leven. Kan ze als psychologe haar eigen geheugen en gevoel wel vertrouwen? En is ze nog veilig?

Over de auteur

Helene Flood (1982) is psycholoog en wetenschapper en volgde bovendien een acteursopleiding. Ze woont in Oslo met haar man en twee zoons. De therapeut is haar debuutthriller, die bij verschijnen de Noorse bestsellerlijsten bestormde, en waarvan de rechten aan meer dan 20 landen werd verkocht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

 • Op vrijdag heeft Sara een gebruikelijk clubje van drie patiënten, wat zijn hun namen? (Bekijk het inkijkexemplaar)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Flood‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens! Geef duidelijk aan of je voorkeur hebt voor een epub of een paperback.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

One Comment to: Winactie: De therapeut – Helene Flood GESLOTEN

 1. Dirk Wuyten

  mei 7th, 2020

  Vanmorgen blij verrast een exemplaar van dit boek in de brievenbus gevonden!
  Prettige lectuur, zeker nu we extra veel vrije tijd hebben in deze Coronatijden.
  Dikke merci!

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)