Tweevoudige duisternis

Op 14 mei verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing de thriller Tweevoudige duisternis van Ronald van Assen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een voor de buitenwereld doorsnee gezin. Geheimzinnige mannen met witte baarden. Een meisje dat haar speciale gaven onder controle probeert te houden. Verschillende beestachtige moorden. Een dokter in de parapsychologie die haar kans ruikt. De duistere zaken van een multinational. Een louche advocaat en een oud-rechercheur die graag buiten de lijntjes kleurt. Ingrediënten van de bloedstollende suspenseroman Tweevoudige Duisternis. De zestienjarige Annet van der Velde is ondanks haar bovennatuurlijke krachten de meest onopvallende binnen een gezin van vijf. Met een sadistische vader, een overspelige moeder die uit is op eigen gewin en twee zussen die geweld, drugs en diefstal niet schuwen, probeert ze haar leven vorm te geven. Dat lukt haar aardig tot er op een dag twee wezens opduiken in haar huis en de tuin. Zij kan ze als enige waarnemen, tot grote frustratie van degenen die de wezens daar hebben geplaatst. Wat volgt is een reeks gruwelijke gebeurtenissen; de opmaat naar een apocalyptisch einde. Tweevoudige Duisternis is een ijzingwekkende roman waarbij de lezer steeds stukjes van de puzzel krijgt. Hoe deze in elkaar passen en wie welke rol speelt, blijft tot het eind een mysterie. Is iedereen even betrouwbaar en wie overleeft de verschrikkingen?

Over de auteur
Ronald van Assen (Delft, 1971) begint op zijn veertigste, na een moeilijke periode in zijn leven, met schrijven. In eerste instantie schrijft hij op therapeutische basis, maar het schrijven geeft hem zoveel voldoening dat hij ermee doorgaat. Hij heeft binnen een paar jaar een indrukwekkend oeuvre opgebouwd van tientallen boeken en verhalenbundels. Met enkele verhalen wint hij prijzen. Behalve schrijven werkt hij ook mee aan (lees)redacties, manuscript beoordeling en is hij jurylid van verschillende schrijfwedstrijden. Ronald woont met zijn vrouw en drie kinderen in Bodegraven. Naast het schrijven doet hij het huishouden, is hij ambassadeur van de organisatie “MIND”, voorlichter bij “Stichting Kernkracht”, eindredacteur bij “Tzitzo Magazine” en columnist bij “Editie Groene Hart”.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In de geest van welke grootmeester is Tweevoudige duisternis geschreven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 25 mei 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Tweevoudige duisternis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)