Op 11 mei start bij Thrillers and More de leesclub van de thriller De orde van Karin Kallenberg en Dimitri van Hove, in samenwerking met uitgeverij Ellessy.

Het verhaal

Jeroen Joosten is dameskapper. Om een levensreddende operatie voor zijn dochtertje te bekostigen, steelt hij uit het kasregister en de tassen van klanten. Maar hoeveel hij er verder ook bijklust, hij krijgt het geld niet bij elkaar. Dan komt hij in contact met een charismatische en schatrijke sekteleider die zichzelf Vader noemt. Samen met zijn vriendin smeedt Jeroen een plan om bij de gevaarlijke orde te infiltreren.
Tijdens een door hen geleide groepsmeditatie maken ze kennis met de achttienjarige Amber. Zij rekende erop dat de Orde van het Licht de oplossing voor haar problemen zou zijn. Haar verblijf bij de orde resulteert echter in een grote teleurstelling en Vader blijkt een regelrechte psychopaat.
Lukt het Jeroen om het leven van zijn dochter te redden? Slaagt Amber erin uit Vaders verstikkende greep te ontsnappen?
En waarom haalt Moeder geen adem meer?

Over de auteur
Karin Kallenberg komt uit Amsterdam en woont in Rome. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen. Dimitri van Hove woont en werkt in Brugge. Samen schreven ze eerder de psychologische thriller B.B. en Penitenza.

Voorwaarden

De leesclub start 11 mei a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je binnen deze tijd een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals Hebban, Bol, Standaard Boekhandel, eigen website, enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep wordt een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Karin Kallenberg zal zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met haar over het boek en er vragen over stellen.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: “De orde”. Vergeet je adres niet te vermelden. Voor deze leesclub zijn alleen fysieke exemplaren beschikbaar.
Aanmelden kan tot en met 3 mei 12:00 uur. Deelnemers zullen 4 mei een e-mail ontvangen met bevestiging van deelname.

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)