Op 4 februari start bij Thrillers and More de leesclub Onder invloed van Tamara Onos, uitgeverij LetterRijn.

Het verhaal
Wanneer een visser in het Gelderse natuurgebied de Havikerwaard verdrinkt, wijt de politie dit aan dronkenschap. Renske Nijland gelooft hier niets van. Als expert gevaarlijke stoffen is zij ervan overtuigd dat iets of iemand het slachtoffer heeft bedwelmd. Met de dood tot gevolg. Ze bijt zich vast in het mysterie, maar kan niet voorkomen dat ze haar kinderen daarbij ongewild in levensgevaar brengt.

Over de auteur
Tamara Onos (1972) is arboprofessional (arbeidshygiënist en hogere veiligheidskundige). Zij adviseert en schrijft over veilig en gezond werken. Haar liefde voor de pracht en problemen van werk deelt ze met Renske Nijland, de hoofdrolspeler van dit boeiende debuut.

Wat anderen zeggen over Onder Invloed:
De sprankelende schrijfstijl van Tamara zorgt ervoor dat je zonder pardon het verhaal wordt ingezogen en pas wordt losgelaten als je weet wat de harde waarheid is. – Marelle Boersma – thrillerauteur en schrijfdocent

Voorwaarden:
De leesclub start 4 februari a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, bookspot.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Tamara van Onos en uitgeverij LetterRijn zullen zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met hen over het boek en er vragen over stellen.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: Onder invloed. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een ePub wilt hebben!
Aanmelden kan tot 26 januari. Op 28 januari zullen de deelnemers bekend gemaakt worden via de mail.

Deelnemers uit België kunnen alleen in aanmerking voor een ePub.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)