Op 22 september verschijnt bij Hamley Books de nieuwe Young Adult fantasy van Valentijn Ringelberg, Voorbij het wederwoud. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank. Voorbij het wederwoud

Het verhaal

Diep in het Wederwoud, een plek waar de natuur geëerd wordt en ongeziene gevaren zich verborgen houden, wonen de zussen Céli en Phaun. Céli lijdt al jaren aan een onverklaarbare en ongeneeslijke ziekte, die haar afhankelijk maakt van de zorg van haar jongere zusje.

Phaun heeft zichzelf volledig weggecijferd om Céli te ondersteunen, waardoor ze geen opleiding of sociaal leven meer heeft. Op het moment dat de situatie uitzichtloos lijkt, wordt er plots een oplossing aangereikt. Maar die oplossing heeft een prijs.

Om haar zus en zichzelf een kans op een nieuw leven te geven, moet Phaun een reis maken door het majestueuze Wederwoud. Een tocht waarbij ze vreselijke keuzes moet maken en tot het uiterste moet gaan.

Voorbij het Wederwoud is een spannend en ontroerend verhaal over familie, vriendschap en onvoorwaardelijke liefde.

Over de auteur

Het hart van Valentijn Ringelberg (1990) uit het Noord-Hollandse Alkmaar heeft altijd bij het schrijven van boeken gelegen. Toch heeft hij in zijn leven veel verschillende soorten baantjes gehad. Van achter de computer als digital designer tot voor de klas als lesassistent in de Nederlandse taal. Het eerste deel in zijn Young Adult fantasyserie De Raad van Vha’Rymn, Voorbij het Wederwoud, is zijn debuut.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoeveel boeken leest Valentijn Ringelberg gemiddeld per maand?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 september 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Wederwoud’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com


Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)