Op 17 april verscheen bij Uitgeverij Boekerij de nieuwste Feelgood Roman van Charlotte de Monchy: Tegen beter weten in.
In samenwerking met Uitgeverij Boekerij mogen wij een exemplaar verloten van deze Feelgood roman, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Lois werkt voor een kleine, noodlijdende uitgeverij in Amsterdam. Er ligt daar in een la nog een bijna verlopen contract voor een biografie over Marius Delaive, een Nederlandse tienerster uit een beroemde boyband. Die biografie zou de uitgeverij uit de rode cijfers kunnen halen. Helaas woont Marius inmiddels in Canada, waar hij een houtbewerkingsbedrijf is begonnen, en wil hij met rust gelaten worden. Het contract heeft hij destijds getekend onder druk van zijn agent maar nu wil hij er niets meer mee te maken hebben.

Lois wordt door haar werkgever naar Canada gestuurd om zo veel mogelijk informatie van Marius los te krijgen en het boek toch te schrijven. Het is voor haar een mooie kans, aangezien ze droomt van een carrière als schrijfster. Bovendien komt het haar meer dan goed uit om een tijdje naar het buitenland te gaan en zo haar ex te ontlopen. Ze neemt haar intrek in een gemoedelijke B&B en wordt meteen vriendinnen met de sympathieke verhuurder Jill. Jills beste vriend Chris is ook een goede vriend van Marius; dat beschouwt Lois als een veelbelovende start. Maar het blijkt veel moeilijker dan ze ooit had gedacht om door te dringen tot de stugge voormalige popster.

Over de auteur

Charlotte de Monchy (1979) studeerde Communicatiewetenschap aan de UvA. Ze schrijft vrolijke, sprankelende feelgood-romans. Na haar goed ontvangen debuutroman Zes maanden zonder verschenen van haar hand Enkeltje Ierland en Eens gegeven. Ze woont met haar gezin op Bali.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Als Charlotte een dag zou mogen doorbrengen met één van haar hoofdpersonen, wie zou dat dan zijn?
    (Tip: lees het interview dat wij met Charlotte hadden)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 juni 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De Monchy‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

One Comment to: Winactie: Tegen beter weten in – Charlotte de Monchy GESLOTEN

Leave a Reply

  • (not be published)