In juni verscheen de thriller Het dubbele geheim van de Familie Lessage van Sandrine Destombes.
Namens Xander Uitgevers mogen wij 2 paperbacks en 1 epub verloten van het boek. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Augustus, 1989. In het kleine dorp Piolenc, in de Franse Vaucluse, verdwijnen Solène en Raphaël, de elfjarige tweeling van de familie Lessage. Drie maanden later wordt een van de twee gevonden. Dood.
Juni, 2018. Opnieuw verdwijnen kinderen in Piolenc. Als een macabere echo van dertig jaar geleden begint de nachtmerrie opnieuw, wat het dorp in een angstige shocktoestand brengt. Alle aanknopingspunten verwijzen naar de oude zaak en alle betrokkenen lijken hun onschuld te verliezen.
‘Het dubbele geheim van de familie Lessage’ is een fenomenale psychologische thriller met een einde dat je in
verbijstering achterlaat.

Over de auteur

Sandrine Destombes (1971) studeerde film en televisie, werkt al vijfentwintig jaar als evenementmanager. Het dubbele geheim van de familie Lessage is haar doorbraakthriller en een bestseller in Frankrijk.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waar woont Sandrine Destombes?

Stuur je antwoord voor 5 juli 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Lessage’. Vermeld ook je naam en adresgegevens en geef duidelijk aan of je een paperback of een epub wilt, of dat je geen voorkeur hebt. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)