Namens Alice Fokkelman mogen wij een gesigneerd exemplaar weggeven van haar boek Ik ken je nog, Xander uitgevers. (waarvoor onze hartelijke dank!!). 

Wil jij kans maken op dit boek?

Je bent natuurlijk allang lid van onze Facebook-groep (zo niet, dan vinden we het gezellig als je erbij komt!) en stuur voor 22 oktober 2018 12.00 uur een mailtje met je naam en adresgegevens onder vermelding van (en dit is echt heel belangrijk) ‘Winactie Ik ken je nog‘ naar info@thrillersandmore.com.

(Klik hier voor ons privacybeleid)

Succes!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)