Like the first time

Titel: Like the first Time
Serie: Origin novelle #0.5
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Genre: Young Adult
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Publicatiedatum: juli 2020
Aantal bladzijdes: 32
Recensie: Manon

Auteur
Jennifer L. Armentrout is een Amerikaanse schrijfster van YA, NA en romans. Wanneer ze niet aan het schrijven is, spendeert ze haar tijd aan lezen, het kijken naar zeer foute zombiefilms, haar man en haar dieren. Voor meer informatie over haar boeken en Jennifer zelf, neem even een kijkje op haar website: www.jenniferlarmentrout.com.

Samenvatting/Mijn mening
Like the first time is een kortverhaal over de eerste ontmoeting tussen Luc en Evie. Het fijne aan deze novelle is dat het wordt verteld vanuit het perspectief van Luc. Hoe hij Evie/Nadia weer voor het eerst ziet als zij zijn club “Foretoken” bezoekt. De pijn die hij voelt, de gevoelens die het bij hem teweegbrengen. Want ja, Evie is niet Nadia en Nadia is niet Evie. Leuk om het vanuit zijn kant te lezen. Dat hij toch niet zo arrogant en stoer is als hij wil laten overkomen, maar echt van Evie houdt.

Voor de echte fans van de Origin-serie mag deze niet in je collectie ontbreken. Kijk op de site van www.zomerenkeuning.nl hoe je deze novelle in je bezit kan krijgen.

Ik hief mijn kin op, sloot mijn ogen en liet de regen op mijn huid vallen. God, ik hield zo van de geur van perziken. Er viel een gewicht van mijn borst, alsof honderd kettingen loslieten en op de grond vielen. Ze was nog steeds de ware.

Deel 3 van de Origin-serie, The Brightest Night verschijnt 3 november, dus niet lang meer wachten. De recensie van The Brightest Night verschijnt 8 november op onze site.

Spanning: 4
Plot: 4
Leesplezier: 4
Schrijfstijl: 4
Originaliteit: 4
Psychologie: 4

4 sterren voor Like the first time.

Manon

2 Comments to: Like the first time – Jennifer L. Armentrout

 1. Stephanie Duran

  november 6th, 2020

  Where can I get this novella?

  Beantwoorden
  • Alexander Roessen

   november 6th, 2020

   The Dutch translation of Like The First Time was available by pre-ordering The Brightest Star through Dutch publisher Zomer & Keuning. Cannot find any information on where to get the original English text. Sorry

   Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)