When it's real

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Fontein de nieuwe young adult van Erin Watt, When it’s real. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
When it’s real is een onweerstaanbare roman van Erin Watt, bekend van de succesvolle en populaire boekenserie De Royals.

Popster Oakley is hot en heeft miljoenen fans. De paparazzi smullen van zijn escapades. Maar als Oakley nog serieus genomen wil worden in de muziekindustrie, moet hij iets aan zijn imago doen.

Wie kan hem daarbij beter helpen dan de doodgewone Vaughn? Ze hoeft zich alleen maar voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Maar Vaughn vindt Oakley maar een arrogante sukkel. Oké, hij is hot, maar denk maar niet dat zij voor hem zal vallen.

Over de auteur
Erin Watt is het geesteskind van de twee bestsellerauteurs Jen Frederick en Elle Kennedy, die een passie voor schrijven en mooie boeken delen. Deze gedeelde interesse heeft geleid tot de succesvolle en verslavende youngadultserie De Royals. Wanneer er niet geschreven of gelezen wordt, is Jen op zoek naar de nieuwste gadgets en vermaakt Elle zich met bordspellen of haar drumstel.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Bianca las When it’s real, hoe beschrijft zij het begin van het verhaal?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 23 januari 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘When it’s real’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.
Succes! When it’s realWhen it’s real

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)