Als doden spreken

Op 4 maart verschijnt bij Hamley Books de nieuwe Young Adult van Mel Hartman, Als doden spreken. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Aprils leven is een rommeltje. Ze is gevlucht omdat ze haar gave niet onder controle heeft en bang is om haar vrienden te doden, en als ze de mensen van wie ze houdt niet wil verliezen, moet ze hen de waarheid over zichzelf vertellen. Dan is er nog een journaliste, Annie Hemmings, die heeft ontdekt dat April geen mens is en dat wil ze met de hele wereld delen. Om meer bewijs te vinden, brengt Annie een vriendin van April in gevaar. April moet haar gave gebruiken om enkele moordenaars tegen te houden, maar dreigt zichzelf daardoor te verliezen. Gelukkig krijgt ze deze keer ook hulp van enkele machtige vrienden, onder wie Sekhmet, de Godin van ziekte en verderf.

Over de auteur
Mel Hartman begon op negenjarige leeftijd met het schrijven van gedichten, romannetjes, kinderverhalen en toneelstukken. Als puber raakte ik echter gefascineerd door parapsychologie, mythologie, ufologie, magie en vooral dromen en ik besefte dat dit mijn focus zou worden. Het liefst schrijf ik verhalen met een bovennatuurlijk twist, met vreemde gebeurtenissen en sterke vrouwen die de boel komen redden. Mijn kortverhalen zijn een tikkeltje anders, daarin spelen de mannen meestal een hoofdrol en de verhalen zijn eerder in de richting van lichte sci-fi met vaak dystopische toekomstbeelden.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat zijn voor Mel de ideale schrijfomstandigheden voor het opstarten van een manuscript?
    (Tip: lees hier de vragen uit de leesclub van Als doden dromen)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 maart 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Als doden spreken’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)