duister

Onlangs verscheen bij Hamley Books de nieuwe YA-thriller van Tamara Arts, In het duister. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Vijf vrienden brengen hun zomervakantie door in de Ardennen, waar een van hen een huis heeft geërfd. Zodra ze daar arriveren, loopt niets zoals gepland. Een storm dwingt hen om binnen te blijven. Steeds meer onverklaarbare, lugubere gebeurtenissen doen zich voor. Bovendien dreigt hun vriendschap door overspel uiteen te vallen. Ze voelen zich niet meer veilig, want zijn ze wel de enigen in het huis? Langzaam ontrafelt zich een duister geheim.

Over de auteur
Tamara Arts (2000) is geboren in de Noord-Brabantse gemeente Geldrop, waarna ze is opgegroeid in Helmond. Ze schrijft al haar hele leven verhalen en heeft deze enige tijd op het schrijversplatform Wattpad gepubliceerd.

Tamara zou zich geen wereld kunnen inbeelden waarin ze niet zou schrijven. Ze heeft nooit anders gedaan en haar brein staat nooit stil. Overal vindt ze inspiratie, net zoals ze haar grootste angsten in haar boek ‘In het duister’ heeft opgeschreven. Naast schrijven is ze een fervent zwemmer, leest ze graag in boeken en brengt veel tijd door met haar vrienden, familie en hond Anou.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is Tamara Arts gestart in haar laatste jaar van haar havo-opleiding en wat studeert ze momenteel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 maart 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘In het duister’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)