Onlangs verscheen bij Cargo de nieuwe thriller van Corine Hartman, De nieuwe dood. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een actuele thriller over leven en gezondheid, en de toekomst van de mens

Volgens borderliner Faye van Laar heeft professor Max Harris een geniaal plan bedacht om de toekomst van de mensheid te redden, met grensverleggende inzichten over gezondheid, leven en dood. Psychiatrische inrichting Groot Loenen, haar thuis, is een proeftuin voor Harris’ ideeën en dat zij en haar ‘familie’ nu gelukkiger zijn dan ooit, vormt voor Faye het overtuigende bewijs.
Samen met medepatiënte Lisa helpt ze Harris om een tegenstander van zijn plan op een zijspoor te zetten. Maar is Harris wel helemaal te vertrouwen? Faye en Lisa worden meegezogen in een gevaarlijke, geheime missie die verhoudingen op scherp zet en slachtoffers eist. En die leidt tot een gruwelijke ontknoping.

Over de auteur
Corine Hartman is een van de meest gelezen en geprezen thrillerauteurs van Nederland. Ze woont en werkt in de Achterhoek.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De nieuwe dood.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Een duister pad is deel 1 van deze serie met Faye van laar, wanner kwam dit boek uit (jaar en maand) en hoeveel sterren gaf Miriam dit deel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 30 maart 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De nieuwe dood’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)