Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 12-2021

Tussen de duivel en de zee – Maria Adolfsson (Luitingh-Sijthoff)

  • Vraag: Wat is de eerste zin van hoofdstuk 1?
  • Antwoord: “Ze ziet er irritant knap uit.”
  • Winnaar (paperback): Margaret Otten, L. Kroon & Eloise Froger

De therapeut – B.A. Paris (Ambo|Anthos)

  • Vraag: Door wie is het boek De therapeut vertaald en hoeveel pagina’s heeft dit boek?
  • Antwoord: Ireen Niessen, 416 pagina’s
  • Winnaar (paperback): Sophia Grootjans & Karen De Man

Over vijf jaar – Rebecca Serle (Cargo)

  • Vraag: Wat schreef Jill Mansell, in de pers, over het boek “Over vijf jaar”?
  • Antwoord: “Verrassend, hartverscheurend en verslavend. Ik vond het te gek.
  • Winnaar (paperback): Jan van Lievenoogen, Katja Niewold & Paula Hemmen

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 2 weken de paperback niet hebt ontvangen neem dan contact met ons op.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)