Afgelopen zaterdag 27 maart reikten wij, namens Thrillers And More, de prijs “Beste Young Adult Nederlandstalig 2020” overhandigen aan Hilda Spruit, auteur van Verschijningen, uitgeverij Clavis.

Bij de lokale boekhandel van Hilda Silvester Kinder- en Jeugdboeken te Zoetermeer, ontving zij in een besloten bijeenkomst de prijs uit handen van teamleden Alexander en Miriam tijdens een afgeslankte, maar niet minder feestelijke, prijsuitreiking.

Verschijningen werd tijdens de Thrillers & More Beste Boek Verkiezing verkozen tot Beste Young Adult Nederlandstalig na een spannende strijd met Genadeloos van Jennifer Mellink. Verschijningen volgt daarmee Break A Leg van Chinouk Thijssen op die vorig jaar de prijs in ontvangst nam.

Een hartelijk bedankje gaat uit naar boekhandel Silvester voor het beschikbaar stellen van de ruimte en de tijd en voor de goede zorgen, Ruud Witte voor de foto’s en het de filmopnames en Hilda nogmaals gefeliciteerd!

Alexander & Miriam

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)