Op 21 april is verschenen bij uitgeverij HarperCollins de nieuwe thriller van Eva Nagelkerke De perfecte engel.

Het verhaal

Noodgedwongen accepteert Lisa een baan als inwonende nanny. Ze moet wel, want na een heftige relatiebreuk staan zij en haar dochtertje op straat. Gelukkig blijkt Bo, het meisje voor wie ze moet zorgen, een schatje. Toch bekruipt haar al snel een unheimisch gevoel. Is die extreme bezorgdheid van Bo’s moeder wel normaal? En waarom wordt het meisje elke nacht gillend wakker? Wanneer Lisa merkt dat er iemand aan haar spullen komt en ze dreigende appjes ontvangt, wordt het duidelijk: iemand wil haar uit de buurt hebben. Ze moet hier weg, maar kan ze de weerloze Bo wel achterlaten?

De perfecte engel

In De perfecte engel zet Eva Nagelkerke de lezer keer op keer op het verkeerde been. Spannend tot op de laatste pagina!

Over de auteur

Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke. Samen schrijven ze indringende psychologische thrillers vol onderhuidse spanning en met levensechte personages. Hun scherpe oog voor de knelpunten in menselijke relaties geeft een diepere laag aan hun boeken.

Lees ook het interview dat wij met Alexandra en Victoria hadden in 2019 naar aanleiding van hun boek Stille wateren.

Kijk voor nog meer nieuws op www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)