In september verscheen Een nieuw begin, het debuut van Angelique Haak. Over Angelique is nog niet zo heel veel bekend. Ze is geboren in Rotterdam en ze woont met man en kinderen in Spijkenisse. Sinds haar jeugd heeft zij al een passie voor lezen en schrijven. In 2013 won zij een regionale schrijfwedstrijd ter gelegenheid van de week van het spannende boek. Daarna begon het te kriebelen en besloot ze om een eigen thriller te schrijven.
Maar wie is Angelique nu eigenlijk precies? Wat drijft haar om te schrijven? Waarom is ze een thriller gaan schrijven en geen roman? Wij van Thrillers & More zijn nieuwsgierig en willen wel eens meer weten over Angelique. Een nieuw begin is Debuut van de maand. De hele maand oktober zetten wij dit debuut en Angelique in de spotlight. Wij mochten Angelique een aantal vragen stellen en dat interview kun je binnenkort op de site lezen. Een aantal teamleden las het boek en die recensies zullen ook online verschijnen. De maand sluiten we af met een winactie (met dank aan De Crime Compagnie) waarbij er zes exemplaren verloot zullen worden van Een nieuw begin!

Waar gaat Een nieuw begin over?
Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur met een pijnlijk verleden. Ze wil graag opnieuw beginnen en een baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar die kans. Samen met haar nieuwe collega’s werkt ze aan een heftige moordzaak: het opsporen van een moordenaar die een voorliefde heeft voor Griekse Mythologie en het afstraffen van overspelige vrouwen. Lukt het Jennifer geheim te houden wat haar overkomen is en echt opnieuw te beginnen, als het er steeds meer op gaat lijken dat de Mythologie-moordenaar het op haar gemunt heeft?

 

Leave a Reply

  • (not be published)