Onlangs verscheen bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe thriller van Sharon Bolton, Die zomer. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Die zomer

Het verhaal
Een oneindige, gouden zomer, zes tieners zien een prachtige toekomst tegemoet. Tot een roekeloos spel zodanig uit de hand loopt dat een vrouw en twee kinderen verongelukken. De achttienjarige Megan neemt alle schuld op zich, zodat haar vrienden hun dromen waar kunnen maken. De afspraak is dat zij elk van hen na haar vrijlating om een gunst mag vragen.
Pas twintig jaar later staat Megan weer buiten. En haar spel kan beginnen…

Over de auteur
Sharon Bolton (1960) woont in Londen, waar haar Lacey Flint-thrillers zich grotendeels afspelen. Ze is winnaar van de Mary Higgins Clark Award en genomineerd voor de ITW Thriller Award, de CWA Gold Dagger en de Barry Award. Kleine zwarte leugens was een standalone thriller, Het donkerste water is een los te lezen thriller met Lacey Flint in de hoofdrol.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie van ons team schreef de recensie van Op de vlucht van Sharon Bolton en waar staat Sharon Bolton om bekend? (tip: lees hier de recensie)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Die zomer’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)