Een langzaam smeulend vuur

Onlangs verscheen bij A.W. Bruna Uitgevers de thriller Een langzaam smeulend vuur van Paula Hawkins. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als op een woonboot in Londen het toegetakelde lichaam van een jonge man wordt gevonden, roept dit vragen op over drie verschillende vrouwen. De labiele Laura is, na een one-night stand met het slachtoffer, als laatste gezien bij de boot. Carla, zijn ontroostbare tante, heeft nog maar net iemand anders in haar familie begraven. En Miriam is de nieuwsgierige buurvrouw, zij heeft het lichaam gevonden maar is niet helemaal eerlijk geweest tegen de politie.
Drie vrouwen die elkaar niet kennen, met elk een andere relatie tot de vermoorde jongen. Drie vrouwen die – om verschillende redenen – vol wrok zitten. Die, zich ervan bewust of niet, branden van verlangen om het onrecht dat hen is aangedaan te wreken. En waar het wraak betreft, kunnen ook goede mensen in staat zijn tot vreselijke dingen. Hoe ver zou elk van deze vrouwen gaan voor gerechtigheid? En hoe lang kunnen geheimen blijven smeulen voor ze exploderen?

Over de auteur
Paula Hawkins werkte vijftien jaar als journalist voordat ze begon met het schrijven van fictie. Hawkins werd geboren in Zimbabwe en verhuisde in 1989 voor haar studie naar Londen. Haar debuut, Het meisje in de trein, is met 20 miljoen verkochte exemplaren een van de bestverkopende boeken van de afgelopen jaren en is verfilmd met Emily Blunt in de hoofdrol

Lees hier het eerste hoofdstuk van Een langzaam smeulend vuur

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In welk jaar debuteerde Paula Hawkins met haar triller “Meisje in de trein” en wanneer verscheen haar tweede thriller en onder welke titel (NL)?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 september 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Een langzaam smeulend vuur’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)