Familietragedie

Op 19 januari verscheen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de thriller Familietragedie van Mattias Edvardsson. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Drie jonge mensen. Twee moorden. Eén waarheid? Bill Olsson zit financieel aan de grond. Hij kan zijn dochter nauwelijks onderhouden en voor extra inkomsten verhuurt hij een kamer aan rechtenstudente Karla.
Karla Larsson maakt als bijbaan schoon bij kinderarts Steven Rytter en zijn vrouw Regina. Al snel heeft ze in de gaten dat er iets niet klopt bij het echtpaar. Waarom komt Regina de donkere slaapkamer niet uit?
Jennica Jungstedt zit in een dertigerscrisis. Via Tinder ontmoet ze Steven Rytter en wordt halsoverkop verliefd. Zou dit dan de ware zijn?
Dan worden Steven en Regina dood in hun huis aangetroffen en Bill Olsson lijkt de enige verdachte.
Wat doet wanhoop met een mens? Hoe sterk is de invloed van je familie? En kun je er ooit vanaf komen, als je dat zou willen?

Over de auteur
Mattias Edvardsson is schrijver en docent op een middelbare school. Een heel gewoon gezin is zijn internationale doorbraak. Hij woont met zijn gezin in Löddeköpinge, Zweden, waar hij werkt aan zijn volgende roman.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Familietragedie

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de voornaam van agent Larsen? (Tip: lees het eerste hoofstuk)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 30 januari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Familietragedie’.
Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens! Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)