Woorden zeggen niets

Onlangs verscheen bij Hamley Books de Young Adult van Seren J. Smedts, Woorden zeggen niets. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het studentenleven is iets waar de achttienjarige Lente halsreikend naar heeft uitgekeken. Ondanks de tegenslagen thuis en de vele ruzies met haar vriend, vertrekt ze vastberaden naar de universiteit. Maar haar vastberadenheid om zich op haar studies te concentreren verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze als een blok valt voor een knappe medestudent. Tristan worstelt met zijn moeilijke kindertijd. Nadat zijn beste vriend naar het buitenland vertrekt, laat Tristan het pleeggezin achter waarin hij opgroeide. Op zoek naar licht in de duisternis, ontmoet hij een bijzonder meisje. Maar wat als zij hem ook verlaat?

Over de auteur
Seren J. Smedts is een jonge, dromerige auteur gevestigd in hartje Puurs. Met haar prille leeftijd is ze meteen ook de benjamin van Hamley Books. Vanaf haar tien jaar vond ze haar plekje in het schrijven. Van dagboeken tot poëzie, tot een eerste novelle.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie schreef de recensie van Seren J. Smedts boek: “Kartonnen sterren”, en waar heeft Seren zich goed op gefocust?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 november 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Woorden zeggen niets’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt! Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)