Aan de andere kant van geluk

Op 15 februari verschijnt bij uitgeverij Kluitman de Young Adult Aan de andere kant van geluk van Nadine Swagerman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (hardcover) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Isa en Gwen hebben ieder hun eigen reden om hulp te zoeken. Isa rouwt om het verlies van haar broer Felix en bij Gwen thuis is de situatie onhoudbaar geworden door de scheiding van haar ouders. De meiden leren elkaar kennen tijdens groepstherapie en trekken al snel samen op. Ze vinden troost bij elkaar en er ontstaat een bijzondere band, die verdergaat dan vriendschap. Wanneer Gwen een vreselijke ontdekking doet, is het nog maar de vraag of hun relatie dit zal overleven.

Aan de andere kant van geluk is een verhaal over rouw, angst en verdriet, maar ook over vriendschap, groei en liefde. Over twee meiden die in een van de moeilijkste perioden in hun leven iets heel moois ontdekken.

Over de auteur
Nadine Swagerman (1989) droomde er als zevenjarig meisje al van om schrijfster te worden. Ze stond in de finale van twee schrijfwedstrijden, en in 2017 kwam haar droom uit toen zij een boekcontract tekende bij Kluitman. Naast het schrijven van verhalen, werkt Nadine als tekstschrijver voor haar eigen tekstbureau.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Aan de andere kant van geluk.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Het boek start met een stukje tekst uit een lied.
    • 1. Wat is de titel van het nummer?
    • 2. Van welke artiest is dit nummer?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 februari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Aan de andere kant van geluk’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)