Mayday

Onlangs verscheen bij uitgeverij Volt de thriller Mayday van Grethe Bøe. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (ePub of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Op het moment dat de betrekkingen tussen Rusland en het Westen zich op een dieptepunt bevinden, worden navo-piloten Ylva Nordahl en John Evans opgejaagd door een Russische piloot. De straaljagers raken verstrikt in een gevaarlijk kat-en-muisspel en als de F-16 van Ylja en John in botsing komt met de Russische jager, raakt deze onbestuurbaar en crashen ze op Russisch grondgebied. Een explosieve politieke crisis volgt, waarbij beide partijen elkaar beschuldigen van een oorlogsdaad.

Terwijl de machtsblokken zich opmaken voor de strijd en via de media allerlei fake news wordt verspreid, staan Ylva en John voor een schijnbaar onmogelijke missie. Ternauwernood aan de dood ontsnapt moeten ze te voet over de ijzige toendra terug zien te komen naar Noorwegen. Zijn ze op tijd terug om te kunnen vertellen wat er écht is gebeurd om zo een oorlog te voorkomen? En zijn Ylva en John zelf eigenlijk wel wie ze zeggen te zijn?

Over de auteur
Grethe Bøe (1971) is actrice, regisseur en schrijver.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Mayday.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In het eerste hoofdstuk wordt Ylva welkom geheten door Majoor V. “Ajax” Amour, wat zijn haar welkoms-woorden?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 juni 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Mayday’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)