Spijt?

Op 15 februari verscheen bij uitgeverij LetterRijn de thriller Spijt? van Luc Vos. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
‘Heeft u spijt?’ Een schijnbaar eenvoudige vraag voor een meervoudige moordenaar aan de vooravond van zijn executie. Een jonge psychologe herhaalt deze meermaals in een poging inzicht te krijgen in het waarom van zijn daden. Antwoorden komen, maar ze zijn divers, verrassend, muzikaal en … niet wat zij had verwacht. Luc Vos (Heultje-Westerlo, 1968) is al vele jaren gebeten door schrijven. Korte en langere verhalen wisselen elkaar in hoog tempo af en vallen met grote regelmaat in de prijzen. In 2022 werd zijn debuut thriller Zeven bijzonder enthousiast onthaald. In afwachting van de nieuwe thriller met inspecteur Anne Verelst, Paternoster, zet Luc even een stapje over de grenzen met een thrillernovelle die zich afspeelt in de VS.

Over de auteur
Al van toen hij nog maar net kon lezen, was boeken lezen een dagelijkse hobby voor Luc. Elk boek in de lokale bibliotheek werd verslonden, tot thrillers en fantasy zijn duidelijke voorkeur wegdroegen en Stephen King zijn favoriet werd.
Toch kwam zelf schrijven pas veel later toen hij in 2002 de eerste woorden van zijn fantasyverhaal Meriumbe, de vlucht van het Heilig vuur op papier zette dat in 2003 het levenslicht zag. In 2004 volgde het tweede deel en sindsdien is het schrijven niet meer gestopt, met vooral spannende verhalen in diverse formaten.
Als hij niet schrijft, verdeelt hij zijn tijd tussen zijn job als consultant in digitale projecten en zijn vrouw, zoon en hond waarmee hij in Heultje-Westerlo, de groene parel der Kempen, woont en graag de wereld rond reist.
Het schrijven kwam in een stroomversnelling toen zijn novelle Noorderlichtvrouw de schrijfwedstrijd Zwarte Sneeuw van Godijn Publishing won en sindsdien meerdere kortverhalen met grote regelmaat met prijzen worden bekroond en worden opgenomen in bundels.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Spijt?.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat behoort nog meer tot de dagelijkse schrijfactiviteiten van Luc Vos, naast boeken en novelles?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 3 maart 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Spijt?’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)