De kaartenmaker

Vandaag verschijnt bij uitgeverij Cargo de thriller De kaartenmaker van Anette Hemming. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (ePub of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In een buitenwijk van Oslo gaat Lisbeth Lind net aan haar keukentafel zitten voor het ontbijt als ze ziet dat er op de buitenkant van haar raam een vel papier is geplakt. Lisbeth staat op en opent het raam om het papier te pakken. Als ze het van dichtbij bekijkt, blijkt het een handgetekende kaart te zijn – een plattegrond van haar huis met een groot kruis precies op de plek waar ze nu staat. Op de achterkant van het papier zit opgedroogd bloed. Met een angstig voorgevoel stopt Lisbeth de kaart in een la en begint aan haar dag.
De volgende dag wordt het lichaam van Lisbeth Lind gevonden in haar keuken. De politie staat voor een raadsel. Waarom is ze vermoord? Rechercheur John Persvik gaat op zoek naar aanwijzingen, maar dan ontvangt Lisbeths ex-man ook een handgetekende kaart met een kruis, besmeurd met bloed…

Over de auteur
Anette Hemming (1990) is geboren in een klein stadje dicht bij Oslo. Ze studeerde aan de BI Norwegian Business School en De kaartenmaker is haar debuut.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie heeft “De kaartenmaker” naar het Nederlands vertaald?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 april 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De kaartenmaker’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)