Op 26 september 2023 is het dan eindelijk zover, dan verschijnt het nieuwe boek van Marelle Boersma: De Lijst!

Waar gaat De Lijst over?

Wat hebben archeologe Erin uit Leiden, patissier Charlotte uit Orléans en de Milanese Max met elkaar te maken?

Het verband tussen deze drie willekeurige personen wordt langzaam duidelijk als de moeder van Erin onder verdachte omstandigheden overlijdt. Helaas heeft ze niet meer de kans gekregen om Erin te vertellen over De lijst. De lijst die Erin, Charlotte en Max ongewild dichter bij elkaar brengt en waarvan de gevolgen dodelijk zijn…

‘Het waargebeurde aspect is verschrikkelijk. Een indringend verhaal dat de lezer lang bij zal blijven.’

De lijst is gebaseerd op ware gebeurtenissen die het daglicht niet kunnen verdragen en die tot op de dag van vandaag de gemoederen bezig houden.

Klinkt goed of niet dan?? Wij van Thrillers & More zijn enorm nieuwsgierig naar De Lijst. Waar gaat het over? Wie staat er op wat voor lijst? Welke gebeurtenissen lagen ten grondslag aan dit verhaal? Ben jij net zo nieuwsgierig als dat wij zijn? Dan hebben wij wat leuks!

Op vrijdag 1 september 2023 van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij samen met Marelle Boersma een online event (via Zoom) waarbij Marelle meer zal vertellen over De Lijst, hoe tof is dat?! Lijkt het je wat? Stuur dan een mailtje naar info@thrillersandmore.com (het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!). Je ontvangt uiterlijk een dag van tevoren een link waarmee je kunt deelnemen aan het event.

Zien we je dan? Wij hebben er zin in!

Oh en wil je De Lijst in jouw eigen boekenkast zetten? Bestel ‘m dan voor 26 september 2023, want dan kost het boek maar 18,50 euro, daarna betaal je 21,99 euro.

Leave a Reply

  • (not be published)